Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. Amanecer Refulgente
VYB Tactiek New Horizon
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten very good
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Komosiak met de inworp. Berdejo rent richting de bal. Berdejo passt de bal met de wreef. Venesia rent richting de bal. Venesia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Komosiak rent richting de bal. Komosiak passt de bal met de wreef. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Franga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Amanecer Refulgente 1:0

10e minuut.
Venesia rent richting de bal. Venesia passt de bal met de wreef. Scoria is nu in balbezit. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Franga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Amanecer Refulgente 2:0

11e minuut.
Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria onderschept slim de pass. bin Salim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Salim krijgt een gele kaart. Scoria raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scoria kan niet meer verder spelen. D`hoker komt het veld opgelopen. Tedesco wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Venesia de bal. Venesia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Venesia met de inworp. Young rent richting de bal. Razum onderschept slim de pass. Razum draait met de bal, schiet en ... Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Berdejo is nu in balbezit. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak passt de bal zonder na te denken. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Franga bokst de bal weg.

27e minuut.
Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum speelt de bal door. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Jili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Razum probeert naar een medespeler te passen. bin Salim rent richting de bal. bin Salim geeft een lange en hoge pass. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`hoker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tedesco met een snel genomen vrije trap. D`hoker springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Abdu Shehhi rent richting de bal. Mezaroş onderschept slim de pass. bin Salim geeft de bal voor. Sporchia rent richting de bal. Sporchia schiet op doel. Espot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 38%, Amanecer Refulgente 62%.
Excursio F. C. - Amanecer Refulgente 2:0

47e minuut.
Berdejo speelt de bal door. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Franga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Amanecer Refulgente 3:0

51e minuut.
Razum is nu in balbezit. Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razum raakt geblesseerd tijdens het duel. AL Hareb komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Komosiak met een snelle inworp. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo met een sublieme pass. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Cardinali komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Razum is nu in balbezit. Razum geeft een lange en hoge pass. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 33%, Amanecer Refulgente 67%.
Excursio F. C. - Amanecer Refulgente 3:0