Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya FACA FC
2021 Tactiek rumenigue
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
43.6 gemiddelde waardering 53.1
average Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yosunoğlu is nu in balbezit. Yosunoğlu geeft een hoge lob. Buhănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Comandante is nu in balbezit. Comandante heeft problemen om de bal te vangen. Comandante passt de bal zonder na te denken. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotkov zal de hoekschop nemen. Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík verovert de bal door een tackle van achteren. Kartík draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt Antelo de bal. Buhănescu rent richting de bal. Obel rent richting de bal. Buhănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:0

38e minuut.
Comandante onderschept slim de pass. Comandante passt de bal met de wreef. Oćwieja met een sublieme pass. Kartík rent richting de bal. Kartík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Comandante met een sublieme pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov geeft de bal voor. Daar is Havasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mundy onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oćwieja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szalewicz kopt de bal weg. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov met een sublieme pass. Kartík controleert de bal met de borst. Kartík haalt uit met een fantastische trap. Begoña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 61%, FACA FC 39%.
Central Goya - FACA FC 1:0

50e minuut.
Mundy geeft een hoge lob. Kowal geeft een lange en hoge pass. Kartík rent richting de bal. Kartík draait met de bal, schiet en ... Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Central Goya - FACA FC 1:1

52e minuut.
Comandante bereikt de bal nog maar net als eerste. Comandante passt de bal in één keer door. Kartík is nu in balbezit. Kartík haalt uit met een fantastische trap. Begoña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kowal met een snelle inworp. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kartík de bal. Kartík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yosunoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biševac geeft de bal voor. Caileo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kotkov is nu in balbezit. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Vaccarezza kopt de bal weg. Kowal geeft een lange en hoge pass. Begoña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:2

67e minuut.
Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja geeft een lange en hoge pass. Romanadze is nu in balbezit. Romanadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oćwieja passt de bal zonder na te denken. Comandante rent richting de bal. Comandante geeft een hoge lob. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Comandante onderschept slim de pass. Comandante geeft de bal voor. Romanadze is nu in balbezit. Romanadze draait met de bal, schiet en ... Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:3

78e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Oćwieja verovert de bal door een tackle van achteren. Oćwieja geeft de bal voor. Daar is Kartík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartík haalt uit met een fantastische trap. Begoña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:4

81e minuut.
Kartík kopt de bal weg. Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov begaat een overtreding. Kotkov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Comandante probeert naar een medespeler te passen. Kotkov speelt de bal door. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík haalt uit met een fantastische trap. Begoña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:5

86e minuut.
Daar is Romanadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda passt de bal in één keer door. Romanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze schiet op doel. Begoña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:6

88e minuut.
Mundy probeert naar een medespeler te passen. Comandante geeft de bal voor. Romanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze schiet op doel. De bal raakt de paal. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - FACA FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 63%, FACA FC 37%.
Central Goya - FACA FC 1:7