Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FACA FC Central Goya
hungria Tactiek 2021
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 42.9
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Ferreyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbo rent richting de bal. Palumbo met een sublieme pass. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Svansson geeft de bal voor. Mundy probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza met een sublieme pass. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Palumbo passt de bal zonder na te denken. Kartík is nu in balbezit. Ester begaat een overtreding. Ester krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda geeft een hoge lob. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Duben werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Central Goya 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja geeft een hoge lob. Kartík krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 47%, Central Goya 53%.
FACA FC - Central Goya 1:0

47e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Svansson geeft de bal voor. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Duben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo passt de bal zonder na te denken. Kartík rent richting de bal. Kartík schiet op doel. Duben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Central Goya 2:0

60e minuut.
Natouri komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Palumbo speelt de bal door. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja passt de bal zonder na te denken. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amedei stond buitenspel. Damonte komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Scocco komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Paskuda kopt de bal weg. Klungelig pakt Antelo de bal. Mundy speelt de bal door. Amedei rent richting de bal. Amedei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Svansson heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Svansson verovert de bal door een tackle van achteren. Mundy onderschept slim de pass. Mundy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Duben probeert naar een medespeler te passen. Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palumbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 45%, Central Goya 55%.
FACA FC - Central Goya 2:0