Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desposeidos River Plate™
Normal Tactiek A ver que sale
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 35.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos rent richting de bal. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud schiet op doel. Cisneros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Jón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jón passt de bal in één keer door. Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Salos probeert naar een medespeler te passen. Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud schiet op doel. Carrario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - River Plate™ 0:1

37e minuut.
Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos passt de bal met de wreef. Severino rent richting de bal. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud schiet op doel. Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lezcano is nu in balbezit. Lezcano passt de bal met de wreef. Arnaud rent richting de bal. Arnaud haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Levin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Salos is nu in balbezit. Salos passt de bal met de wreef. Arnaud rent richting de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ... Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - River Plate™ 0:2

42e minuut.
Jón passt de bal zonder na te denken. Arnaud rent richting de bal. Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth schiet op doel. Carrario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - River Plate™ 0:3

43e minuut.
Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano probeert naar een medespeler te passen. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud haalt uit met een fantastische trap. Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - River Plate™ 0:4

44e minuut.
Lezcano met een sublieme pass. Daar is Salos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salos speelt de bal door. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desposeidos 78%, River Plate™ 22%.
Desposeidos - River Plate™ 0:4

53e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla passt de bal met de wreef. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - River Plate™ 0:5

55e minuut.
Daar is Severino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud passt de bal in één keer door. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gyurováth kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cisneros de bal onder controle te krijgen. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desposeidos - River Plate™ 0:6

62e minuut.
Inworp. Circi met een snelle inworp. Lezcano speelt de bal door. Klungelig pakt Arnaud de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Carrario trapt de bal weg. Salos kopt de bal weg. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud haalt uit met een fantastische trap. Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Jón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jón passt de bal met de wreef. Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jón verovert de bal door een tackle van achteren. Jón geeft een hoge lob. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arnaud de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Graziosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel. Carrario bokst de bal weg. Cisneros controleert de bal met de borst. Carrario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cisneros rent richting de bal. Gyurováth onderschept slim de pass. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap. Salos is nu in balbezit. Salos geeft een lange en hoge pass. Tureuna onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Severino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salos met een sublieme pass. Arnaud rent richting de bal. Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap. Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Severino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salos met de inworp. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desposeidos 85%, River Plate™ 15%.
Desposeidos - River Plate™ 0:6