Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardianes Cinema Verité
Attack Tactiek Tr
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten solid
weak Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Dragomirescu met een sublieme pass. Leonetti rent richting de bal. Kayupi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kayupi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kretek probeert naar een medespeler te passen. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Joos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomirescu zal de hoekschop nemen. Leonetti krijgt zijn hoofd ertegen. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Cinema Verité 0:1

29e minuut.
Tadej is nu in balbezit. Kretek onderschept slim de pass. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ganzerla rent richting de bal. Roth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganzerla raakt geblesseerd tijdens het duel. Garré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ganzerla krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Carrió onderschept slim de pass. Carrió probeert naar een medespeler te passen. Pantziaros is nu in balbezit. Pantziaros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardianes 59%, Cinema Verité 41%.
Guardianes - Cinema Verité 0:1

50e minuut.
Kretek probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Leonetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadej is nu in balbezit. Leonetti rent richting de bal. Leonetti schiet op doel. Ingouville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Tadej geeft een hoge lob. Inworp. Roth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonetti rent richting de bal. Leonetti geeft een hoge lob. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Roth is nu in balbezit. Roth passt de bal met de wreef. Leonetti rent richting de bal. Leonetti haalt uit met een fantastische trap. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardianes - Cinema Verité 0:2

73e minuut.
Fajardo probeert de bal met de borst te controleren. Pantziaros rent richting de bal. Fajardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajardo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Muscă met een snelle inworp. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardianes 66%, Cinema Verité 34%.
Guardianes - Cinema Verité 0:2