Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinema Verité Guardianes
Tr Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 32.4
solid Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth met een sublieme pass. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Guardianes 1:0

5e minuut.
Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek passt de bal met de wreef. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Guardianes 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Ganzerla de bal. Leonetti is nu in balbezit. Ganzerla maakt een afschuwelijke overtreding. Ganzerla krijgt een gele kaart. Leonetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Garré is nu in balbezit. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu geeft een hoge lob. Leonetti rent richting de bal. Leonetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kretek is nu in balbezit. Leonetti is nu in balbezit. Kretek speelt de bal door. Leonetti rent richting de bal. Leonetti schiet op doel. Joos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu schiet op doel. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Guardianes 3:0

22e minuut.
Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Roth speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Kandemir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leonetti rent richting de bal. Leonetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Guardianes 4:0

43e minuut.
Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Kretek speelt de bal door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 34%, Guardianes 66%.
Cinema Verité - Guardianes 4:0

53e minuut.
Walicki probeert naar een medespeler te passen. Bazan rent richting de bal. Bazan geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Guardianes 5:0

59e minuut.
Leonetti is nu in balbezit. Kretek rent richting de bal. Kretek speelt de bal door. Leonetti is nu in balbezit. Leonetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Garré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Garré onderschept slim de pass. Kretek onderschept slim de pass. Kretek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tagliani geeft de bal voor. Szramka kopt de bal weg. Pantziaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kayupi is nu in balbezit. Kretek onderschept slim de pass. Kretek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 44%, Guardianes 56%.
Cinema Verité - Guardianes 5:0