Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanecer Refulgente FACA FC
New Horizon Tactiek hungria
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja passt de bal in één keer door. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Franga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - FACA FC 0:1

16e minuut.
Lončar met een sublieme pass. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja passt de bal zonder na te denken. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Guaíba onderschept slim de pass. Oćwieja onderschept slim de pass. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Franga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - FACA FC 0:2

38e minuut.
Klungelig pakt Ferreyra de bal. Drăgan geeft een lange en hoge pass. Kartík kopt de bal weg. Daar is Kotkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 66%, FACA FC 34%.
Amanecer Refulgente - FACA FC 0:2

55e minuut.
Abdu Shehhi geeft een hoge lob. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Svansson ... Strafschop! Hegyeshalmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sporchia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - FACA FC 1:2

61e minuut.
Oćwieja passt de bal met de wreef. Guaíba geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hegyeshalmi stond buitenspel. Drăgan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kartík is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Simoncini is nu in balbezit. Simoncini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumbo met de inworp. Gekas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Oćwieja passt de bal in één keer door. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo passt de bal in één keer door. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - FACA FC 1:3

68e minuut.
Oćwieja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kartík de bal. Met opzet legt Lončar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lončar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kartík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palumbo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Gekas is nu in balbezit. Gekas probeert naar een medespeler te passen. Palumbo heeft problemen om de bal te vangen. Gekas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - FACA FC 1:4

70e minuut.
Romanadze komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Comandante geeft een lange en hoge pass. Pürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze verovert de bal door een tackle van achteren. Romanadze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Simoncini de bal onder controle te krijgen. Romanadze is nu in balbezit. Romanadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Mercado komt het veld opgelopen. Bursuk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Antelo verovert de bal door een tackle van achteren. Antelo probeert naar een medespeler te passen. Romanadze rent richting de bal. Romanadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - FACA FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 64%, FACA FC 36%.
Amanecer Refulgente - FACA FC 1:5