Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya Excursio F. C.
2021 Tactiek VYB
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.7 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Berdejo met een sublieme pass. Venesia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mundy rent richting de bal. Mundy passt de bal zonder na te denken. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Excursio F. C. 0:1

33e minuut.
Young rent richting de bal. Young geeft een hoge lob. Berdejo kopt de bal weg. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yosunoğlu passt de bal met de wreef. Biševac rent richting de bal. Biševac passt de bal met de wreef. Amedei rent richting de bal. Amedei draait met de bal, schiet en ... Espot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 49%, Excursio F. C. 51%.
Central Goya - Excursio F. C. 0:1

48e minuut.
Berdejo speelt de bal door. Komosiak rent richting de bal. Komosiak passt de bal met de wreef. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Duben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Venesia met een sublieme pass. Berdejo rent richting de bal. Berdejo speelt de bal door. Scoria rent richting de bal. Scoria schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young passt de bal zonder na te denken. Venesia speelt de bal door. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lahesaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahesaar geeft een hoge lob. Havasi rent richting de bal. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia geeft een hoge lob. Duben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Komosiak rent richting de bal. Komosiak passt de bal in één keer door. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Excursio F. C. 0:2

75e minuut.
Berdejo passt de bal in één keer door. Scoria rent richting de bal. Paskuda rent richting de bal. Scoria verovert de bal door een tackle van achteren. Scoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Ouhssine komt het veld opgelopen. Cardinali komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Venesia speelt de bal door. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac maakt een afschuwelijke overtreding. Biševac krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Venesia heeft problemen om de bal te vangen. Mundy verovert de bal door een tackle van achteren. Mundy speelt de bal door. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Yosunoğlu is nu in balbezit. Komosiak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ester. Ester krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Venesia geeft een lange en hoge pass. Komosiak kopt de bal weg. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szalewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Venesia met een sublieme pass. Komosiak probeert naar een medespeler te passen. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria verovert de bal door een tackle van achteren. Scoria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 58%, Excursio F. C. 42%.
Central Goya - Excursio F. C. 0:2