Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinema Verité River Plate™
Tr Tactiek A ver que sale
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 35.2
good Schieten weak
average Passen adequate
good Verdedigen weak


14e minuut.
Muscă kopt de bal weg. Klungelig pakt Pomeje de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Marmaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - River Plate™ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 64%, River Plate™ 36%.
Cinema Verité - River Plate™ 1:0

49e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Bohălţeanu kopt de bal weg. Roth is nu in balbezit. Roth geeft een hoge lob. Marmaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Muscă kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Circi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Circi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Leonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonetti draait met de bal, schiet en ... Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Salos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pluta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Muscă rent richting de bal. Muscă passt de bal zonder na te denken. Daar is Szramka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 62%, River Plate™ 38%.
Cinema Verité - River Plate™ 1:0