Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVELLANEDA ROJA Guardianes
X Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 33.2
formidable Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Carrió met een sublieme pass. Pantziaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumyabrata verovert de bal door een tackle van achteren. Soumyabrata geeft een hoge lob. Domachowski krijgt zijn hoofd ertegen. Joos bokst de bal weg.

13e minuut.
Inworp. Soumyabrata met de inworp. Otsubo is nu in balbezit. Otsubo draait met de bal, schiet en ... Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 1:0

22e minuut.
Soumyabrata rent richting de bal. Soumyabrata geeft de bal voor. Kandemir kopt de bal weg. Ganzerla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzerla draait met de bal, schiet en ... Frisoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sawala passt de bal met de wreef. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Švelginas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganzerla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sawala. Sawala krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Lafitte kopt de bal weg. Domachowski heeft problemen om de bal te vangen. Otsubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Soumyabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantziaros maakt een afschuwelijke overtreding. Soumyabrata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferrato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 2:0

44e minuut.
Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió passt de bal zonder na te denken. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu geeft een hoge lob. Domachowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 36%, Guardianes 64%.
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 2:0

49e minuut.
Sawala geeft een lange en hoge pass. Daar is Tagliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsubo rent richting de bal. Otsubo schiet op doel. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Soumyabrata kopt de bal weg. Lafitte controleert de bal met de borst. Lafitte passt de bal met de wreef. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Măceşanu met een snelle inworp. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Kayupi rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero schiet op doel. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Otsubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsubo geeft een hoge lob. Măceşanu probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Tagliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumyabrata verovert de bal door een tackle van achteren. Soumyabrata passt de bal zonder na te denken. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 3:0

64e minuut.
Kayupi geeft een hoge lob. Inworp. Măceşanu met een snelle inworp. Romero controleert de bal met de borst. Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Joos trapt de bal weg. Daar is Măceşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandemir probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lafitte kopt de bal weg. Tadej heeft problemen om de bal te vangen. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 4:0

73e minuut.
Soumyabrata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu passt de bal zonder na te denken. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Kayupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski passt de bal in één keer door. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pantziaros kopt de bal weg. Sawala probeert de bal met de borst te controleren. Sawala met een sublieme pass. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Otsubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsubo passt de bal in één keer door. Garré is nu in balbezit. Domachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joos speelt de bal door. Lafitte kopt de bal weg. Kayupi heeft problemen om de bal te vangen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 5:0

84e minuut.
Soumyabrata passt de bal in één keer door. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu speelt de bal door. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kayupi passt de bal met de wreef. Lafitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafitte passt de bal zonder na te denken. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 30%, Guardianes 70%.
AVELLANEDA ROJA - Guardianes 5:0