Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanecer Refulgente AVELLANEDA ROJA
New Horizon Tactiek X
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


26e minuut.
Cabała geeft een lange en hoge pass. Inworp. Măceşanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pürk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soumyabrata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otsubo is nu in balbezit. Otsubo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - AVELLANEDA ROJA 0:1

43e minuut.
Soumyabrata verovert de bal door een tackle van achteren. Soumyabrata met een sublieme pass. Lafitte met een sublieme pass. Klungelig pakt Domachowski de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 60%, AVELLANEDA ROJA 40%.
Amanecer Refulgente - AVELLANEDA ROJA 0:1

63e minuut.
Guaíba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măceşanu met een snelle inworp. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abdu Shehhi passt de bal in één keer door. bin Salim rent richting de bal. bin Salim passt de bal zonder na te denken. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Guaíba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Otsubo met de inworp. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lafitte passt de bal zonder na te denken. Măceşanu probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... Franga bokst de bal weg. Domachowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanecer Refulgente - AVELLANEDA ROJA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanecer Refulgente 51%, AVELLANEDA ROJA 49%.
Amanecer Refulgente - AVELLANEDA ROJA 0:2