Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate™ Excursio F. C.
A ver que sale Tactiek VYB
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 53
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud begaat een overtreding. Arnaud krijgt een gele kaart. Scoria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Young met een snel genomen vrije trap. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel. Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Excursio F. C. 0:1

26e minuut.
Circi rent richting de bal. Circi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komosiak met de inworp. Venesia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pomeje raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medrano komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Jili geeft de bal voor. Arnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 54%, Excursio F. C. 46%.
River Plate™ - Excursio F. C. 0:1

51e minuut.
Bohălţeanu is nu in balbezit. Tedesco onderschept slim de pass. Tedesco passt de bal zonder na te denken. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria draait met de bal, schiet en ... Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Venesia passt de bal in één keer door. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak geeft de bal voor. Scoria krijgt zijn hoofd ertegen. Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Azcona geeft een hoge lob. Scoria controleert de bal met de borst. Bohălţeanu is nu in balbezit. Scoria onderschept slim de pass. Scoria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Excursio F. C. 0:2

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateke komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ateke is nu in balbezit. Ateke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Circi de bal onder controle te krijgen. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel. Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Venesia probeert naar een medespeler te passen. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scoria de bal. Scoria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Excursio F. C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 57%, Excursio F. C. 43%.
River Plate™ - Excursio F. C. 0:3