Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. River Plate™
CHICOS Tactiek A ver que sale
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Lezcano speelt de bal door. Arnaud is nu in balbezit. Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth draait met de bal, schiet en ... Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona passt de bal in één keer door. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. Marmaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 1:0

17e minuut.
Berdejo geeft een hoge lob. D`hoker is nu in balbezit. Daar is Scoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scoria draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 2:0

18e minuut.
Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker is nu in balbezit. Carballo onderschept slim de pass. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel. Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Berdejo onderschept slim de pass. Berdejo geeft de bal voor. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Marmaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 3:0

25e minuut.
Inworp. Venesia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tedesco probeert naar een medespeler te passen. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 4:0

31e minuut.
Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak geeft een hoge lob. Salos heeft problemen om de bal te vangen. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Salos heeft problemen om de bal te vangen. Tedesco is nu in balbezit. Tedesco geeft een lange en hoge pass. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... Marmaras bokst de bal weg.

41e minuut.
Komosiak is nu in balbezit. Komosiak geeft een lange en hoge pass. Scoria heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tedesco passt de bal met de wreef. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak geeft een lange en hoge pass. Scoria rent richting de bal. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 36%, River Plate™ 64%.
Excursio F. C. - River Plate™ 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt D`hoker de bal. Pomeje is nu in balbezit. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 5:0

59e minuut.
Venesia met een snelle inworp. Komosiak rent richting de bal. Lezcano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lezcano krijgt een gele kaart. Komosiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Tedesco met een snel genomen vrije trap. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buitenspel voor D`hoker. Goede buitenspelval van de verdediging. O´Donnell komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gyurováth rent richting de bal. Young onderschept slim de pass. Young geeft een lange en hoge pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 6:0

67e minuut.
Inworp. Maregnani komt het veld opgelopen. Pluta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lezcano geeft een hoge lob. Jili is nu in balbezit. Jili geeft de bal voor. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Buitenspel voor D`hoker. Goede buitenspelval van de verdediging. Cardinali komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Venesia probeert naar een medespeler te passen. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak geeft de bal voor. D`hoker krijgt zijn hoofd ertegen. Marmaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 7:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouhssine komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ouhssine passt de bal zonder na te denken. O´Donnell rent richting de bal. Bobadilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobadilla krijgt een gele kaart. O´Donnell raakt geblesseerd tijdens het duel. Tedesco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - River Plate™ 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 32%, River Plate™ 68%.
Excursio F. C. - River Plate™ 8:0