Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVELLANEDA ROJA Central Goya
X Tactiek 2021
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten average
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Otsubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac speelt de bal door. Soumyabrata speelt de bal door. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Begoña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Biševac is nu in balbezit. Otsubo verovert de bal door een tackle van achteren. Otsubo speelt de bal door. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Central Goya 1:0

13e minuut.
Măceşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măceşanu passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Central Goya 2:0

27e minuut.
Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Amedei kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Vaccarezza speelt de bal door. Sawala rent richting de bal. Sawala geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Central Goya 3:0

37e minuut.
Stádník raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bielli komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Soumyabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumyabrata passt de bal in één keer door. Măceşanu met een sublieme pass. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 54%, Central Goya 46%.
AVELLANEDA ROJA - Central Goya 3:0

47e minuut.
Švelginas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domachowski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu met een sublieme pass. Lafitte speelt de bal door. Domachowski rent richting de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Begoña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza passt de bal in één keer door. Mundy speelt de bal door. Yosunoğlu geeft de bal voor. Amedei maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Măceşanu met een sublieme pass. Lafitte rent richting de bal. Lafitte passt de bal met de wreef. Otsubo is nu in balbezit. Otsubo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Begoña trapt de bal weg van het doel. Lafitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafitte passt de bal met de wreef. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ferrato geeft een hoge lob. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu passt de bal in één keer door. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Begoña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mundy rent richting de bal. Otsubo onderschept slim de pass. Otsubo passt de bal zonder na te denken. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lafitte is nu in balbezit. Lafitte passt de bal in één keer door. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski schiet op doel. Begoña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Central Goya 4:0

84e minuut.
Vaccarezza speelt de bal door. Amedei rent richting de bal. Bojko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojko krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda onderschept slim de pass. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Begoña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 41%, Central Goya 59%.
AVELLANEDA ROJA - Central Goya 4:0