Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya AVELLANEDA ROJA
2021 Tactiek X
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
1 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
43.1 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Szalewicz geeft de bal voor. Inworp. Romero met de inworp. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duben met een harde bal richting middenveld. Lafitte kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Măceşanu onderschept slim de pass. Măceşanu met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - AVELLANEDA ROJA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 44%, AVELLANEDA ROJA 56%.
Central Goya - AVELLANEDA ROJA 0:1

64e minuut.
Bojko rent richting de bal. Măceşanu probeert naar een medespeler te passen. Geretto heeft problemen om de bal te vangen. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Duben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - AVELLANEDA ROJA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 47%, AVELLANEDA ROJA 53%.
Central Goya - AVELLANEDA ROJA 0:2