Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FACA FC River Plate™
romania Tactiek A ver que sale
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 33.6
very good Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Jón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferreyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotkov rent richting de bal. Kotkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

8e minuut.
Circi met een sublieme pass. Medrano is nu in balbezit. Medrano geeft de bal voor. Kotkov controleert de bal met de borst. Kotkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Palumbo rent richting de bal. Palumbo geeft de bal voor. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Marmaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - River Plate™ 1:0

20e minuut.
Antelo rent richting de bal. Antelo geeft een lange en hoge pass. Romanadze is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oćwieja neemt de hoekschop. Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - River Plate™ 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreyra met de inworp. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Marmaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kotkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Circi de bal. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel. Marmaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja passt de bal met de wreef. Romanadze is nu in balbezit. Romanadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Svansson geeft de bal voor. Romanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze passt de bal in één keer door. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. Marmaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Salos kopt de bal weg. Antelo geeft een lange en hoge pass. Kotkov kopt de bal weg. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra haalt uit met een fantastische trap. Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Oćwieja met een snelle inworp. Bobadilla speelt de bal door. Oćwieja heeft problemen om de bal te vangen. Oćwieja geeft een hoge lob. Marmaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Obel speelt de bal door. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo passt de bal met de wreef. Daar is Ferreyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jón met een sublieme pass. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo passt de bal met de wreef. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 41%, River Plate™ 59%.
FACA FC - River Plate™ 2:0

49e minuut.
Gekas geeft de bal voor. Antelo probeert de bal aan de voet te houden. Romanadze rent richting de bal. Romanadze schiet op doel. Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - River Plate™ 3:0

50e minuut.
Romanadze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tavella komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra passt de bal met de wreef. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Bohălţeanu probeert de bal aan de voet te houden. Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja geeft een hoge lob. Ferreyra kopt de bal weg. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. Marmaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercado komt het veld opgelopen. Forchetti komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Maregnani komt het veld opgelopen. Pluta komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Salos de bal onder controle te krijgen. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja geeft de bal voor. Kotkov rent richting de bal. Kotkov schiet op doel. Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Carballo geeft de bal voor. Inworp. Oćwieja met een snelle inworp. Tavella is nu in balbezit. Tavella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - River Plate™ 4:0

86e minuut.
Tavella rent richting de bal. Tavella geeft een hoge lob. Palumbo kopt de bal weg. Mercado is nu in balbezit. Mercado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mercado kopt de bal weg. Bohălţeanu is nu in balbezit. Kotkov onderschept slim de pass. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - River Plate™ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 48%, River Plate™ 52%.
FACA FC - River Plate™ 5:0