Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate™ FACA FC
A ver que sale Tactiek bolivia
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
31.8 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen solide


6e minuut.
Comandante bereikt de bal nog maar net als eerste. Comandante geeft de bal voor. Palumbo rent richting de bal. Palumbo geeft een hoge lob. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gekas speelt de bal door. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja passt de bal zonder na te denken. Ferreyra is nu in balbezit. Ferreyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan met een sublieme pass. Antelo met een sublieme pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Palumbo rent richting de bal. Palumbo geeft een hoge lob. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:1

25e minuut.
Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Circi bereikt de bal nog maar net als eerste. Circi geeft een lange en hoge pass. Kartík heeft problemen om de bal te vangen. Kartík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Antelo passt de bal in één keer door. Ferreyra rent richting de bal. Carballo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carballo krijgt een gele kaart. Ferreyra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palumbo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kartík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Antelo is nu in balbezit. Antelo geeft een hoge lob. Salos probeert de bal aan de voet te houden. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja passt de bal in één keer door. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:2

40e minuut.
Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo geeft een lange en hoge pass. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra schiet op doel. Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 66%, FACA FC 34%.
River Plate™ - FACA FC 0:2

47e minuut.
Bohălţeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumbo met een snelle inworp. Kartík rent richting de bal. Kartík schiet op doel. Marmaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:3

51e minuut.
Palumbo geeft de bal voor. Ferreyra kopt de bal weg. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:4

53e minuut.
Jón rent richting de bal. Jón passt de bal met de wreef. Carballo rent richting de bal. Kotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Marmaras bokst de bal weg.

62e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. Gekas kopt de bal weg. Kotkov rent richting de bal. Kotkov schiet op doel. Marmaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:5

65e minuut.
Doeltrap. Bursuk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pluta komt het veld opgelopen. Maregnani komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Salos is nu in balbezit. Salos geeft de bal voor. Palumbo met een sublieme pass. Kartík heeft problemen om de bal te vangen. Kartík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mercado komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Gekas begaat een overtreding. Bobadilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damonte komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Oćwieja passt de bal met de wreef. Gekas probeert naar een medespeler te passen. Damonte is nu in balbezit. Damonte schiet op doel. Marmaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:6

86e minuut.
Gekas rent richting de bal. Gekas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damonte de bal. Damonte schiet op doel. Kartík springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - FACA FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 76%, FACA FC 24%.
River Plate™ - FACA FC 0:7