Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. Guardianes
VYB Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 31.2
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Garré verovert de bal door een tackle van achteren. Garré probeert naar een medespeler te passen. Berdejo rent richting de bal. Berdejo geeft de bal voor. Scoria krijgt zijn hoofd ertegen. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berdejo heeft problemen om de bal te vangen. Berdejo schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Garré passt de bal zonder na te denken. Berdejo rent richting de bal. Berdejo met een sublieme pass. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Venesia passt de bal met de wreef. Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

12e minuut.
Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia geeft een hoge lob. Kayupi is nu in balbezit. Scoria onderschept slim de pass. Scoria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Kayupi kopt de bal weg. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel. Joos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pantziaros speelt de bal door. Berdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo passt de bal zonder na te denken. Scoria rent richting de bal. Scoria draait met de bal, schiet en ... Joos bokst de bal weg.

18e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayupi rent richting de bal. Scoria onderschept slim de pass. Scoria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tadej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scoria rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berdejo zal de hoekschop nemen. Scoria krijgt zijn hoofd ertegen. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 1:0

21e minuut.
Venesia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scoria de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garré. Garré krijgt een gele kaart. Scoria raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tedesco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Berdejo speelt de bal door. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia passt de bal in één keer door. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Venesia rent richting de bal. Venesia passt de bal zonder na te denken. Daar is Scoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scoria draait met de bal, schiet en ... Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 2:0

29e minuut.
Doeltrap. Espot met een harde bal richting middenveld. Berdejo kopt de bal weg. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tedesco kan de bal niet met de borst controleren. Tedesco met een sublieme pass. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia schiet op doel. Tagliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scoria is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Komosiak probeert naar een medespeler te passen. Scoria is nu in balbezit. Scoria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 3:0

36e minuut.
Scoria verovert de bal door een tackle van achteren. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo passt de bal in één keer door. Scoria rent richting de bal. Scoria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tedesco met een sublieme pass. Berdejo rent richting de bal. Berdejo passt de bal in één keer door. Scoria is nu in balbezit. Scoria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Venesia probeert naar een medespeler te passen. Scoria is nu in balbezit. Scoria passt de bal in één keer door. Berdejo rent richting de bal. Berdejo haalt uit met een fantastische trap. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ouhssine passt de bal in één keer door. Berdejo heeft problemen om de bal te vangen. Berdejo passt de bal zonder na te denken. Scoria is nu in balbezit. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Joos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 25%, Guardianes 75%.
Excursio F. C. - Guardianes 3:0

48e minuut.
Klungelig pakt Berdejo de bal. Berdejo passt de bal in één keer door. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 4:0

49e minuut.
Berdejo kopt de bal weg. Daar is Scoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garré is nu in balbezit. Scoria onderschept slim de pass. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 5:0

50e minuut.
Tedesco is nu in balbezit. Tedesco passt de bal zonder na te denken. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo geeft een hoge lob. Scoria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Berdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo passt de bal zonder na te denken. Venesia met een sublieme pass. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tagliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Venesia de bal. Venesia passt de bal zonder na te denken. Scoria is nu in balbezit. Scoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 6:0

55e minuut.
Klungelig pakt Venesia de bal. Venesia geeft de bal voor. Garré probeert de bal aan de voet te houden. Scoria is nu in balbezit. Scoria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Scoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scoria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Berdejo passt de bal met de wreef. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine met een sublieme pass. Scoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Berdejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedesco geeft een lange en hoge pass. Scoria krijgt zijn hoofd ertegen. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 7:0

59e minuut.
Kayupi rent richting de bal. Berdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Berdejo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scoria haalt uit met een fantastische trap. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. D`hoker komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lahesaar geeft een lange en hoge pass. Ingouville heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 8:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Ingouville de bal onder controle te krijgen. Kandemir is nu in balbezit. Berdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Berdejo geeft de bal voor. D`hoker springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 9:0

68e minuut.
Tadej geeft een hoge lob. Inworp. Berdejo met een snelle inworp. Tedesco geeft een lange en hoge pass. D`hoker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Garré is nu in balbezit. Venesia verovert de bal door een tackle van achteren. Venesia speelt de bal door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kayupi rent richting de bal. Berdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Berdejo passt de bal in één keer door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berdejo kopt de bal weg. D`hoker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garré. Garré krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. D`hoker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miovski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Berdejo heeft problemen om de bal te vangen. Berdejo probeert naar een medespeler te passen. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Carrió de bal. Berdejo is nu in balbezit. Berdejo passt de bal zonder na te denken. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Joos bokst de bal weg.

78e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Venesia met een sublieme pass. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 10:0

78e minuut.
Ateke komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komosiak met de inworp. Venesia geeft een hoge lob. D`hoker springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 11:0

84e minuut.
Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia passt de bal in één keer door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 12:0

86e minuut.
Berdejo passt de bal zonder na te denken. Venesia rent richting de bal. Venesia geeft de bal voor. D`hoker krijgt zijn hoofd ertegen. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Guardianes 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 6%, Guardianes 94%.
Excursio F. C. - Guardianes 13:0