Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flakitos101 La Scaloneta
el mas Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 23
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Avallay speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rinaldi de bal onder controle te krijgen. Valehzadə met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rinaldi heeft problemen om de bal te vangen. Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić passt de bal met de wreef. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Olave trapt de bal weg van het doel. Fetiu probeert de bal aan de voet te houden. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valehzadə de bal. Valehzadə met een sublieme pass. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fetiu onderschept slim de pass. Fetiu passt de bal met de wreef. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz schiet op doel. Olave bokst de bal weg. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 1:0

18e minuut.
Olave trapt de bal weg van het doel. Inworp. Tirić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kloosterboer probeert naar een medespeler te passen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz geeft een hoge lob. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap. Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Schwarzstein geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelescu met de inworp. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 2:0

24e minuut.
Ghiţescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kloosterboer de bal. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ingar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mazurkiewicz passt de bal met de wreef. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Olave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 3:0

28e minuut.
Fairfield kopt de bal weg. Fetiu speelt de bal door. Angelescu rent richting de bal. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Valehzadə passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz passt de bal met de wreef. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schwarzstein is nu in balbezit. Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghiţescu neemt de hoekschop. Mazurkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fetiu speelt de bal door. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Olave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 4:0

37e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rinaldi de bal. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. Olave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 5:0

39e minuut.
Fetiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schwarzstein de bal. Ingar probeert naar een medespeler te passen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rinaldi heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu rent richting de bal. Angelescu met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 6:0

45e minuut.
Carrillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 13%, La Scaloneta 87%.
flakitos101 - La Scaloneta 6:0

49e minuut.
Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masì komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tirić met een snelle inworp. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft een hoge lob. Ghiţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Ingar probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì schiet op doel. Olave bokst de bal weg. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tirić probeert naar een medespeler te passen. Masì rent richting de bal. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal met de wreef. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Olave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 7:0

64e minuut.
Byron met een snelle inworp. Fetiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiu probeert naar een medespeler te passen. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Olave met een harde bal richting middenveld. Fetiu kopt de bal weg. Masì controleert de bal met de borst. Masì schiet op doel. Olave probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Amescua komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal in één keer door. Masì rent richting de bal. Masì haalt uit met een fantastische trap. Olave maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

72e minuut.
Masì is nu in balbezit. Masì passt de bal met de wreef. Amescua heeft problemen om de bal te vangen. Amescua schiet op doel. Olave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 8:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmes met de inworp. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Amescua springt en kopt de bal. Paal!

75e minuut.
Tirić passt de bal zonder na te denken. do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem geeft een hoge lob. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tirić probeert naar een medespeler te passen. Carrillo speelt de bal door. Masì rent richting de bal. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kloosterboer is nu in balbezit. Ingar speelt de bal door. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 9:0

87e minuut.
Kloosterboer is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Masì de bal. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - La Scaloneta 10:0

88e minuut.
Ghiţescu speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal in één keer door. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 14%, La Scaloneta 86%.
flakitos101 - La Scaloneta 10:0