Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChuladelaT Indomitable Fighters
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
de Grenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster passt de bal in één keer door. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Huilquiruca is nu in balbezit. Huilquiruca met een sublieme pass. Piermarini rent richting de bal. Piermarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - Indomitable Fighters 1:0

15e minuut.
Artuch passt de bal in één keer door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti geeft een hoge lob. de Grenet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Artuch speelt de bal door. Piermarini heeft problemen om de bal te vangen. Chiquita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiquita krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Chiquita met de inworp. Cingolani probeert naar een medespeler te passen. Pologn geeft een lange en hoge pass. Piermarini controleert de bal met de borst. Piermarini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Schuster onderschept slim de pass. Huilquiruca probeert naar een medespeler te passen. Feinmann heeft problemen om de bal te vangen. Piermarini rent richting de bal. Piermarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chiquita met een sublieme pass. de Grenet rent richting de bal. Orlievsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlievsky krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Palos met een harde bal richting middenveld. Artuch kopt de bal weg. Huilquiruca met een sublieme pass. Klungelig pakt Piermarini de bal. Piermarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Huilquiruca passt de bal met de wreef. Daar is Chiquita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artuch verovert de bal door een tackle van achteren. Piermarini is nu in balbezit. Piermarini haalt uit met een fantastische trap. Corbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChuladelaT 53%, Indomitable Fighters 47%.
ChuladelaT - Indomitable Fighters 1:0

55e minuut.
Gonik passt de bal in één keer door. Schuster met een sublieme pass. Piermarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piermarini schiet op doel. Corbis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - Indomitable Fighters 2:0

60e minuut.
Cingolani rent richting de bal. Cingolani passt de bal in één keer door. Antilef is nu in balbezit. Antilef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - Indomitable Fighters 2:1

70e minuut.
Gasquete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahr rent richting de bal. Orlievsky maakt een afschuwelijke overtreding. Orlievsky krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Klungelig pakt Chiquita de bal. de Grenet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet passt de bal met de wreef. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChuladelaT - Indomitable Fighters 2:2

81e minuut.
Gasquete geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonik met een snelle inworp. Artuch rent richting de bal. Artuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiquita heeft problemen om de bal te vangen. Chiquita geeft een hoge lob. Antilef is nu in balbezit. Antilef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - Indomitable Fighters 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChuladelaT 70%, Indomitable Fighters 30%.
ChuladelaT - Indomitable Fighters 2:3