Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Independiente Bielsa FC
451 Tactiek javier4
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vasilić onderschept slim de pass. Vasilić geeft de bal voor. Roarsson is nu in balbezit. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas passt de bal zonder na te denken. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barnhouse de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Avella kopt de bal weg. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Met opzet legt Chavarria zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chavarria naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Reichl kopt de bal weg. Vasilić is nu in balbezit. Vasilić passt de bal met de wreef. Avella is nu in balbezit. Avella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mascarenhas passt de bal met de wreef. Jusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufi passt de bal met de wreef. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Scazzoso speelt de bal door. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Reichl de bal. Czerw rent richting de bal. Met opzet legt Reichl zijn tegenspeler op de grond. Reichl krijgt een gele kaart. Czerw roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Czerw kan niet meer verder spelen. Figgini komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Butulan kopt de bal weg. Borzyszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilić speelt de bal door. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Figgini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Reichl met een snelle inworp. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Avella springt en kopt de bal. Hajdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 45%, Bielsa FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB Independiente - Bielsa FC 0:0

46e minuut.
Jusufi rent richting de bal. Jusufi geeft een lange en hoge pass. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Hajdo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Bielsa FC 1:0

56e minuut.
Inworp. Vasilić met een snelle inworp. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Figgini verovert de bal door een tackle van achteren. Figgini passt de bal in één keer door. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson draait met de bal, schiet en ... Bolesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB Independiente - Bielsa FC 1:1

65e minuut.
Borzyszkowski met een snelle inworp. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Martínez Soria speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Bielsa FC 2:1

68e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman geeft een hoge lob. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vasilić probeert naar een medespeler te passen. Curamil is nu in balbezit. Figgini verovert de bal door een tackle van achteren. Figgini draait met de bal, schiet en ... Bolesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB Independiente - Bielsa FC 2:2

72e minuut.
Jusufi met een sublieme pass. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. Rajakaltio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jusufi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Roarsson kopt de bal weg. Figgini rent richting de bal. Reichl begaat een overtreding. Reichl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Figgini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barnhouse met een snel genomen vrije trap. Figgini kopt de bal weg. Roarsson rent richting de bal. Roarsson draait met de bal, schiet en ... Bolesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Martínez Soria rent richting de bal. Martínez Soria passt de bal zonder na te denken. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barnhouse met een sublieme pass. Figgini is nu in balbezit. Borzyszkowski begaat een overtreding. Figgini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Figgini kan niet meer verder spelen. Toselli komt het veld opgelopen. Barnhouse met een snel genomen vrije trap. Roarsson springt en kopt de bal. Bolesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Veltman geeft een lange en hoge pass. Avella rent richting de bal. Veltman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veltman krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Roarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnár begaat een overtreding. Toselli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasilić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 45%, Bielsa FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB Independiente - Bielsa FC 2:2