Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Cruz del Sur
11111 Tactiek COPA
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


11e minuut.
Trastowski is nu in balbezit. Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garştea neemt de hoekschop. Trastowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Partsikanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Partsikanashvili passt de bal met de wreef. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Cruz del Sur 0:1

24e minuut.
Beudoret met een sublieme pass. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Partsikanashvili rent richting de bal. Partsikanashvili draait met de bal, schiet en ... Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Alpár kopt de bal weg. Daar is Magnesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trastowski rent richting de bal. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ramadani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret geeft een hoge lob. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Partsikanashvili is nu in balbezit. Garştea is nu in balbezit. Garştea passt de bal zonder na te denken. Trastowski rent richting de bal. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Garştea kopt de bal weg. Trawka heeft problemen om de bal te vangen. Usandizaga begaat een overtreding. Usandizaga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 51%, Cruz del Sur 49%.
defensores de karin - Cruz del Sur 0:1

65e minuut.
Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predoiu. Gornakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Partsikanashvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Usandizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Usandizaga passt de bal in één keer door. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
defensores de karin - Cruz del Sur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 46%, Cruz del Sur 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
defensores de karin - Cruz del Sur 1:1