Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga C.14 [del]
  • Stadion: Municipal
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25981
Cruz del Sur defensores de karin
COPA Tactiek 11111
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
7 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Ramadani rent richting de bal. Ramadani geeft de bal voor. Partsikanashvili kopt de bal weg. Kerdthet rent richting de bal. Kerdthet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kumiray onderschept slim de pass. Kumiray passt de bal zonder na te denken. Trastowski rent richting de bal. Partsikanashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Partsikanashvili geeft de bal voor. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Partsikanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski passt de bal met de wreef. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - defensores de karin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 31%, defensores de karin 69%.
Cruz del Sur - defensores de karin 0:1

46e minuut.
Năstăsoiu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Partsikanashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Partsikanashvili geeft de bal voor. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - defensores de karin 1:1

64e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Năstăsoiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Năstăsoiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Partsikanashvili passt de bal zonder na te denken. Kerdthet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predoiu. Predoiu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opałacz. Bendkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayuko komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Trastowski geeft een lange en hoge pass. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Usandizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Usandizaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 24%, defensores de karin 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz del Sur - defensores de karin 1:1