Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Bellota FFB Sokker Academy
Bellota Tactiek T8
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
34.7 gemiddelde waardering 44.5
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bousdira is nu in balbezit. Neckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neckel met een sublieme pass. Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Słomianka met een snelle inworp. Cinalli met een sublieme pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - FFB Sokker Academy 0:1

23e minuut.
Massa rent richting de bal. Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Słomianka speelt de bal door. Plánička is nu in balbezit. Plánička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Walęcki rent richting de bal. Neckel onderschept slim de pass. Neckel passt de bal in één keer door. Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giunta geeft een lange en hoge pass. Kjeldsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sperlecchi is nu in balbezit. Kjeldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsen schiet op doel. Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bousdira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousdira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Bellota - FFB Sokker Academy 1:1

39e minuut.
Brisky geeft een hoge lob. Słomianka kopt de bal weg. Daar is Massa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plánička bereikt de bal nog maar net als eerste. Plánička schiet op doel. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Burnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Burnet geeft een lange en hoge pass. Graczyk kopt de bal weg. Kjeldsen is nu in balbezit. Kjeldsen draait met de bal, schiet en ... Szablewski bokst de bal weg. Walęcki is nu in balbezit. Bousdira verovert de bal door een tackle van achteren. Bousdira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - FFB Sokker Academy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 54%, FFB Sokker Academy 46%.
Deportivo Bellota - FFB Sokker Academy 2:1

50e minuut.
Inworp. Džodić komt het veld opgelopen. Mesa komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Graczyk geeft een lange en hoge pass. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă begaat een overtreding. Cincă krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ezer is nu in balbezit. Neckel verovert de bal door een tackle van achteren. Neckel geeft een lange en hoge pass. Bousdira rent richting de bal. Bousdira draait met de bal, schiet en ... Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Szablewski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Daukszewicz de bal. Neckel met een sublieme pass. Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 54%, FFB Sokker Academy 46%.
Deportivo Bellota - FFB Sokker Academy 2:1