Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy Deportivo Bellota
T12 Tactiek Bellota
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten weak
adequate Passen weak
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă met een sublieme pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Deportivo Bellota 1:0

17e minuut.
Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Graczyk is nu in balbezit. Graczyk passt de bal in één keer door. Neckel rent richting de bal. Neckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Strangio rent richting de bal. Brisky onderschept slim de pass. Brisky probeert naar een medespeler te passen. Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen schiet op doel. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFB Sokker Academy - Deportivo Bellota 1:1

31e minuut.
Ghinazzi geeft een lange en hoge pass. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer onderschept slim de pass. Kjeldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Strangio geeft de bal voor. Giunta kopt de bal weg. Rojas probeert de bal aan de voet te houden. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 50%, Deportivo Bellota 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFB Sokker Academy - Deportivo Bellota 1:1

58e minuut.
Inworp. Strangio met de inworp. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz geeft een hoge lob. Arriaga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Neckel verovert de bal door een tackle van achteren. Neckel met een sublieme pass. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Walęcki onderschept slim de pass. Inworp. Graczyk met een snelle inworp. Neckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă geeft een hoge lob. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Neckel passt de bal met de wreef. Ghinazzi rent richting de bal. Ghinazzi passt de bal zonder na te denken. Neckel rent richting de bal. Neckel haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 42%, Deportivo Bellota 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFB Sokker Academy - Deportivo Bellota 1:1