Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos C.A. All Boys
Normal Tactiek Sokkero
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 32.3
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Daar is Campagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kovachev is nu in balbezit. Po verovert de bal door een tackle van achteren. Po speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Őry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mina Martínez geeft een lange en hoge pass. Bargdich kopt de bal weg. Delmonte controleert de bal met de borst. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - C.A. All Boys 0:1

15e minuut.
Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu met een sublieme pass. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Miracolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovachev met een sublieme pass. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bauševičius heeft problemen om de bal te vangen. Schützenberg is nu in balbezit. Schützenberg passt de bal zonder na te denken. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich schiet op doel. Őry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kovachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovachev speelt de bal door. Campagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich schiet op doel. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Schützenberg probeert de bal met de borst te controleren. Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius probeert naar een medespeler te passen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Duluc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kovachev de bal onder controle te krijgen. Kovachev speelt de bal door. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 80%, C.A. All Boys 20%.
Quilmeños unidos - C.A. All Boys 0:1

48e minuut.
Kurtz geeft een hoge lob. Inworp. Herghelegiu met een snelle inworp. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Kurtz rent richting de bal. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Traykov onderschept slim de pass. Met opzet legt Po zijn tegenspeler op de grond. Traykov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hart komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bauševičius passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Po bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovachev onderschept slim de pass. Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Delmonte de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Po geeft de bal voor. Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Martínez begaat een overtreding. Mina Martínez krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campagno. Campagno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 69%, C.A. All Boys 31%.
Quilmeños unidos - C.A. All Boys 0:1