Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys Quilmeños unidos
sokkero1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 31.7
good Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Żuczkowski rent richting de bal. Arcadio onderschept slim de pass. Arcadio probeert naar een medespeler te passen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. Bolatlı speelt de bal door. Sardella geeft een hoge lob. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich schiet op doel. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Florit bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting verovert de bal door een tackle van achteren. Beting speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Őry bokst de bal weg.

6e minuut.
Arcadio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delmonte is nu in balbezit. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Őry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Quilmeños unidos 1:0

12e minuut.
Beting onderschept slim de pass. Beting speelt de bal door. Daar is Bargdich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Quilmeños unidos 2:0

18e minuut.
Florit geeft een hoge lob. Inworp. Madgearu met een snelle inworp. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel. Őry bokst de bal weg.

20e minuut.
Madgearu geeft de bal voor. Campagno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Őry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Quilmeños unidos 3:0

26e minuut.
Kričković heeft problemen om de bal te vangen. Kričković speelt de bal door. Florit bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu verovert de bal door een tackle van achteren. Madgearu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcadio met een snelle inworp. Gullotti rent richting de bal. Gullotti geeft de bal voor. Bargdich springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Gullotti probeert de bal aan de voet te houden. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 36%, Quilmeños unidos 64%.
C.A. All Boys - Quilmeños unidos 3:0

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sidders is nu in balbezit. Sidders passt de bal met de wreef. Daar is Kurtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bargdich draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Onega de bal. Arcadio kopt de bal weg. Klungelig pakt Bargdich de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Madgearu rent richting de bal. Madgearu geeft de bal voor. Campagno probeert de bal aan de voet te houden. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 44%, Quilmeños unidos 56%.
C.A. All Boys - Quilmeños unidos 3:0