Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.14 [del]
  • Stadion: Municipal
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20531
Cruz del Sur Bielsa FC
COPA Tactiek javier4
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten incredible
solid Passen good
very good Verdedigen very good


23e minuut.
Ramadani met een sublieme pass. Daar is Barnhouse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Hajdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Bielsa FC 1:0

30e minuut.
Ramadani speelt de bal door. Labanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Hajdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Toselli geeft de bal voor. Moreira Salles onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labanič met de inworp. Chavarria geeft de bal voor. Paal! Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tasmasarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - Bielsa FC 1:1

35e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Rajakaltio rent richting de bal. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Hajdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Roarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labaja komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Moreira Salles geeft de bal voor. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft de bal voor. Chavarria maakt een snoekduik en kopt de bal. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 51%, Bielsa FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz del Sur - Bielsa FC 1:1

47e minuut.
Rajakaltio geeft de bal voor. Moreira Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria onderschept slim de pass. Chavarria schiet op doel. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Bielsa FC 1:2

52e minuut.
Tasmasarov kopt de bal weg. Labanič rent richting de bal. Labanič geeft een lange en hoge pass. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Labanič rent richting de bal. Labanič passt de bal zonder na te denken. Toselli is nu in balbezit. Toselli draait met de bal, schiet en ... Sosa bokst de bal weg.

63e minuut.
Butulan onderschept slim de pass. Butulan passt de bal zonder na te denken. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Beudoret passt de bal in één keer door. Partsikanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Partsikanashvili passt de bal met de wreef. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel. Hajdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - Bielsa FC 2:2

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukoki komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Moreira Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira Salles geeft een hoge lob. Veltman rent richting de bal. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov schiet op doel. Hajdo bokst de bal weg. Brajić is nu in balbezit. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Bielsa FC 3:2

85e minuut.
Inworp. Labanič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreira Salles rent richting de bal. Lukoki onderschept slim de pass. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 65%, Bielsa FC 35%.
Cruz del Sur - Bielsa FC 3:2