Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielsa FC Cruz del Sur
javier7 Tactiek COPA
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 51.8
outstanding Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Partsikanashvili probeert naar een medespeler te passen. Kerdthet is nu in balbezit. Labanič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labanič krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vasilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lukoki. Lukoki krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Opałacz geeft een hoge lob. Partsikanashvili is nu in balbezit. Partsikanashvili speelt de bal door. Kerdthet rent richting de bal. Kerdthet schiet op doel. Hajdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beudoret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Partsikanashvili rent richting de bal. Partsikanashvili passt de bal met de wreef. Kerdthet is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Ðức Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani geeft een hoge lob. Veltman kopt de bal weg. Hajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Cruz del Sur 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 48%, Cruz del Sur 52%.
Bielsa FC - Cruz del Sur 0:1

47e minuut.
Beudoret passt de bal zonder na te denken. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet onderschept slim de pass. Kerdthet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Cruz del Sur 0:2

49e minuut.
Opałacz is nu in balbezit. Opałacz geeft de bal voor. Ðức Huy probeert de bal met de borst te controleren. Kerdthet onderschept slim de pass. Kerdthet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Beudoret speelt de bal door. Klungelig pakt Kerdthet de bal. Met opzet legt Ðức Huy zijn tegenspeler op de grond. Ðức Huy krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayuko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labaja komt het veld opgelopen. Roarsson komt het veld opgelopen. Kumiray komt het veld opgelopen. Toselli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Butulan de bal. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Labaja rent richting de bal. Labaja geeft een hoge lob. Roarsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Cruz del Sur 1:2

77e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Butulan onderschept slim de pass. Butulan met een sublieme pass. Ayuko rent richting de bal. Ayuko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Vasilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilić passt de bal met de wreef. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ... Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 45%, Cruz del Sur 55%.
Bielsa FC - Cruz del Sur 1:2