Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys FFB Sokker Academy
Sokkero Tactiek T8
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
38.6 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen very good


18e minuut.
Strangio is nu in balbezit. Strangio geeft de bal voor. Mina Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Plánička is nu in balbezit. Plánička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gullotti passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sperlecchi de bal onder controle te krijgen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Falzone verovert de bal door een tackle van achteren. Falzone passt de bal met de wreef. Miracolo probeert de bal aan de voet te houden. Plánička bereikt de bal nog maar net als eerste. Plánička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FFB Sokker Academy 0:1

38e minuut.
Madgearu neemt de hoekschop. Daar is Falzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. All Boys - FFB Sokker Academy 1:1

45e minuut.
Mina Martínez onderschept slim de pass. Cinalli rent richting de bal. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FFB Sokker Academy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 51%, FFB Sokker Academy 49%.
C.A. All Boys - FFB Sokker Academy 1:2

48e minuut.
Kovachev rent richting de bal. Kovachev geeft de bal voor. Walęcki rent richting de bal. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daukszewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hart komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daukszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov geeft een lange en hoge pass. Plánička bereikt de bal nog maar net als eerste. Plánička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ezer geeft een lange en hoge pass. Cinalli kopt de bal weg. Miracolo heeft problemen om de bal te vangen. Cincă is nu in balbezit. Cincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kovachev passt de bal zonder na te denken. Daukszewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Traykov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Traykov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauševičius komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Kričković heeft problemen om de bal te vangen. Plánička is nu in balbezit. Plánička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal met de wreef. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Hart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FFB Sokker Academy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 59%, FFB Sokker Academy 41%.
C.A. All Boys - FFB Sokker Academy 1:3