Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy C.A. All Boys
T12 Tactiek sokkero1
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Daar is Bolatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinalli rent richting de bal. Cinalli passt de bal zonder na te denken. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Falzone met een snelle inworp. Kovachev is nu in balbezit. Sperlecchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sperlecchi krijgt een gele kaart. Kovachev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kovachev kan niet meer verder spelen. Traykov komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ezer geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz met een sublieme pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Hart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 33%, C.A. All Boys 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFB Sokker Academy - C.A. All Boys 0:0

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ezer met een sublieme pass. Falzone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcadio. Arcadio krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiper rent richting de bal. Kiper geeft een lange en hoge pass. Arcadio rent richting de bal. Arcadio haalt uit met een fantastische trap. Szablewski bokst de bal weg. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - C.A. All Boys 0:1

54e minuut.
Arcadio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ezer de bal. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - C.A. All Boys 0:2

54e minuut.
Grzyb komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falzone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cinalli probeert naar een medespeler te passen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Walęcki onderschept slim de pass. Walęcki geeft een hoge lob. Kiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli onderschept slim de pass. Cinalli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Arcadio passt de bal met de wreef. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezer krijgt een gele kaart. Bargdich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bargdich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Falzone probeert de bal met de borst te controleren. Arcadio rent richting de bal. Arcadio probeert naar een medespeler te passen. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cinalli speelt de bal door. Grzyb is nu in balbezit. Cincă speelt de bal door. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 30%, C.A. All Boys 70%.
FFB Sokker Academy - C.A. All Boys 0:2