Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos Deportivo Bellota
Normal Tactiek Bellota
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Bousdira verovert de bal door een tackle van achteren. de Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Neckel verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Graczyk speelt de bal door. Kjeldsen is nu in balbezit. Schützenberg begaat een overtreding. Schützenberg krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Graczyk rent richting de bal. Graczyk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Campagno de bal onder controle te krijgen. Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Deportivo Bellota 0:1

17e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas geeft een lange en hoge pass. Brisky kopt de bal weg. Bousdira heeft problemen om de bal te vangen. Bousdira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Russi met een sublieme pass. Żukowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Del Valle de bal onder controle te krijgen. Tognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Neckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neckel met een sublieme pass. Delmonte is nu in balbezit. Kjeldsen onderschept slim de pass. Kjeldsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Deportivo Bellota 0:2

36e minuut.
Schützenberg probeert naar een medespeler te passen. Tognato rent richting de bal. Del Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Valle krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Neckel verovert de bal door een tackle van achteren. Neckel met een sublieme pass. Klungelig pakt Kjeldsen de bal. Kjeldsen haalt uit met een fantastische trap. Kurtz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Brisky met de inworp. Neckel speelt de bal door. Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Deportivo Bellota 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 71%, Deportivo Bellota 29%.
Quilmeños unidos - Deportivo Bellota 0:3

47e minuut.
Brisky met een sublieme pass. Bousdira rent richting de bal. de Lara rent richting de bal. Russi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Delmonte met een harde bal richting middenveld. Mezza kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghinazzi de bal. Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Graczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinazzi passt de bal met de wreef. Kjeldsen is nu in balbezit. Kjeldsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brisky met de inworp. Ghinazzi is nu in balbezit. Ghinazzi probeert naar een medespeler te passen. Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Neckel met een sublieme pass. Daar is Bousdira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Deportivo Bellota 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 67%, Deportivo Bellota 33%.
Quilmeños unidos - Deportivo Bellota 0:4