Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Independiente Cruz del Sur
451 Tactiek COPA
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jusufi rent richting de bal. Jusufi probeert naar een medespeler te passen. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mascarenhas kopt de bal weg. Daar is Avella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasmasarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tasmasarov krijgt een gele kaart. Avella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mascarenhas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sosa met een harde bal richting middenveld. Martínez Soria met een sublieme pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Scazzoso kopt de bal weg. Kumiray rent richting de bal. Avella begaat een overtreding. Avella krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jusufi met een snelle inworp. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria geeft een hoge lob. Avella springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Cruz del Sur 1:0

17e minuut.
Partsikanashvili passt de bal zonder na te denken. Beudoret heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret speelt de bal door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trawka geeft een lange en hoge pass. Partsikanashvili is nu in balbezit. Partsikanashvili passt de bal in één keer door. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft de bal voor. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Partsikanashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Partsikanashvili met een sublieme pass. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel. Bolesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Beudoret passt de bal zonder na te denken. Partsikanashvili is nu in balbezit. Partsikanashvili met een sublieme pass. Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB Independiente - Cruz del Sur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 44%, Cruz del Sur 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB Independiente - Cruz del Sur 1:1

53e minuut.
Scazzoso onderschept slim de pass. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. Sosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Cruz del Sur 2:1

57e minuut.
Kumiray geeft een lange en hoge pass. Reichl is nu in balbezit. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Bodnár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beudoret neemt de hoekschop. Gornakov springt en kopt de bal. Bolesta bokst de bal weg.

59e minuut.
Ramadani passt de bal met de wreef. Alpár heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria met een sublieme pass. Mascarenhas geeft de bal voor. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Cruz del Sur 3:1

69e minuut.
Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumiray met een sublieme pass. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Bolesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Cruz del Sur 3:2

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bolesta niet meer kan verder spelen. Nemer komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Beudoret is nu in balbezit. Beudoret passt de bal met de wreef. Ramadani met een sublieme pass. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 45%, Cruz del Sur 55%.
FCB Independiente - Cruz del Sur 3:2