Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga C.14 [del]
  • Stadion: Municipal
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26499
Cruz del Sur FCB Independiente
COPA Tactiek 451
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Jusufi rent richting de bal. Jusufi geeft een lange en hoge pass. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FCB Independiente 0:1

3e minuut.
Partsikanashvili speelt de bal door. Kerdthet rent richting de bal. Curamil begaat een overtreding. Curamil krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ramadani met een sublieme pass. Partsikanashvili rent richting de bal. Partsikanashvili passt de bal met de wreef. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet schiet op doel. Bolesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Opałacz kopt de bal weg. Kumiray probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reichl de bal. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. Zardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kumiray onderschept slim de pass. Kumiray speelt de bal door. Partsikanashvili met een sublieme pass. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Avella is nu in balbezit. Avella passt de bal met de wreef. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 64%, FCB Independiente 36%.
Cruz del Sur - FCB Independiente 0:1

59e minuut.
Borzyszkowski geeft een hoge lob. Tasmasarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella draait met de bal, schiet en ... Zardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FCB Independiente 0:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opałacz met de inworp. Ramadani geeft een hoge lob. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap. Bolesta bokst de bal weg.

70e minuut.
Martínez Soria geeft een hoge lob. Alpár heeft problemen om de bal te vangen. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap. Zardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jusufi is nu in balbezit. Jusufi geeft een lange en hoge pass. Tasmasarov rent richting de bal. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella schiet op doel. Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FCB Independiente 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 54%, FCB Independiente 46%.
Cruz del Sur - FCB Independiente 0:3