Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielsa FC defensores de karin
javier4 Tactiek 11111
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 46.2
uitmuntend Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Labanič is nu in balbezit. Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico passt de bal zonder na te denken. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel. Hajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Predoiu de bal. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Predoiu krijgt een gele kaart. Chavarria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lukoki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Covrig bokst de bal weg. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki schiet op doel. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Brajić geeft een lange en hoge pass. Toselli kopt de bal weg. Chavarria rent richting de bal. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - defensores de karin 1:0

41e minuut.
Villa is nu in balbezit. Makelele is nu in balbezit. Makelele passt de bal zonder na te denken. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Hajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 32%, defensores de karin 68%.
Bielsa FC - defensores de karin 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Chavarria de bal. Bendkowski rent richting de bal. Chavarria begaat een overtreding. Chavarria krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Predoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilić met een snelle inworp. Lukoki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chavarria de bal. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ðức Huy geeft een lange en hoge pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki verovert de bal door een tackle van achteren. Lukoki geeft een lange en hoge pass. Toselli maakt een snoekduik en kopt de bal. Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - defensores de karin 2:0

66e minuut.
Vasilić heeft problemen om de bal te vangen. Vasilić probeert naar een medespeler te passen. Labanič speelt de bal door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - defensores de karin 3:0

67e minuut.
Đulbić probeert naar een medespeler te passen. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toselli. Pinamico raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Ðức Huy met een sublieme pass. Chavarria rent richting de bal. Chavarria passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toselli de bal. Toselli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Covrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Brajić onderschept slim de pass. Brajić geeft een hoge lob. Predoiu rent richting de bal. Chavarria onderschept slim de pass. Chavarria schiet op doel. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ðức Huy met een sublieme pass. Vasilić rent richting de bal. Vasilić passt de bal in één keer door. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 36%, defensores de karin 64%.
Bielsa FC - defensores de karin 3:0