Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Bielsa FC
11111 Tactiek javier4
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Grillon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butulan met een snelle inworp. Czerw rent richting de bal. Czerw geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Garştea speelt de bal door. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Huy krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een lange en hoge pass. Czerw rent richting de bal. Czerw schiet op doel. Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Bielsa FC 0:1

20e minuut.
Altınmeşe speelt de bal door. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft de bal voor. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Hajdo bokst de bal weg.

26e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Altınmeşe speelt de bal door. Garştea speelt de bal door. Trastowski rent richting de bal. Trastowski geeft de bal voor. Hajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Grillon verovert de bal door een tackle van achteren. Grillon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Predoiu de bal. Czerw rent richting de bal. Czerw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Bielsa FC 0:2

44e minuut.
Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lukoki raakt geblesseerd tijdens het duel. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Chavarria kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Bielsa FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 54%, Bielsa FC 46%.
defensores de karin - Bielsa FC 0:3

49e minuut.
Chavarria rent richting de bal. Altınmeşe onderschept slim de pass. Labanič onderschept slim de pass. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan passt de bal met de wreef. Grillon rent richting de bal. Czerw verovert de bal door een tackle van achteren. Czerw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Bielsa FC 0:4

57e minuut.
Veltman geeft de bal voor. Đulbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Bielsa FC 0:5

62e minuut.
Pinamico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Usandizaga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Czerw de bal onder controle te krijgen. Čubrilo rent richting de bal. Čubrilo geeft een lange en hoge pass. Chavarria maakt een snoekduik en kopt de bal. Covrig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Tevez komt het veld opgelopen. Roarsson komt het veld opgelopen. Labaja komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Roarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillon is nu in balbezit. Roarsson onderschept slim de pass. Roarsson haalt uit met een fantastische trap. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Bielsa FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 59%, Bielsa FC 41%.
defensores de karin - Bielsa FC 0:6