Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys Deportivo Bellota
sokkero1 Tactiek Bellota
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 35.4
good Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen average


14e minuut.
Miracolo speelt de bal door. Beting is nu in balbezit. Kjeldsen begaat een overtreding. Kjeldsen krijgt een gele kaart. Beting is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arcadio met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bargdich de bal. Bargdich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Deportivo Bellota 1:0

22e minuut.
Kjeldsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bousdira de bal. Traykov is nu in balbezit. Bousdira onderschept slim de pass. Bousdira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burnet de bal onder controle te krijgen. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Deportivo Bellota 2:0

28e minuut.
Miracolo probeert naar een medespeler te passen. Mina Martínez rent richting de bal. Bousdira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bousdira krijgt een gele kaart. Mina Martínez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mina Martínez kan niet meer verder spelen. Gullotti komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kjeldsen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Graczyk de bal. Beting begaat een overtreding. Beting krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Kerner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 54%, Deportivo Bellota 46%.
C.A. All Boys - Deportivo Bellota 2:0

46e minuut.
Bargdich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kjeldsen. Bargdich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arcadio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bargdich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Miracolo kopt de bal weg. Neckel is nu in balbezit. Neckel speelt de bal door. Bousdira rent richting de bal. Bousdira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Madgearu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauševičius komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius verovert de bal door een tackle van achteren. Bauševičius passt de bal in één keer door. Arcadio is nu in balbezit. Arcadio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Beting kopt de bal weg. Klungelig pakt Bargdich de bal. Ghinazzi rent richting de bal. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich schiet op doel. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Brisky geeft de bal voor. Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira passt de bal in één keer door. Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 54%, Deportivo Bellota 46%.
C.A. All Boys - Deportivo Bellota 2:0