Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielsa FC FFB Sokker Academy
javier4 Tactiek T12
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56.1 gemiddelde waardering 47.1
brilliant Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Labanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Falzone is nu in balbezit. Butulan onderschept slim de pass. Butulan met een sublieme pass. Czerw rent richting de bal. Czerw draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă met een sublieme pass. Cinalli speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Čubrilo controleert de bal met de borst. Čubrilo geeft een lange en hoge pass. Daar is Walęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw haalt uit met een fantastische trap. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butulan zal de hoekschop nemen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Sansone geeft de bal voor. Chavarria kopt de bal weg. Czerw rent richting de bal. Czerw draait met de bal, schiet en ... Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 1:0

26e minuut.
Vasilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilić speelt de bal door. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Butulan rent richting de bal. Butulan passt de bal met de wreef. Čubrilo probeert naar een medespeler te passen. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Walęcki de bal. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 2:0

33e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw verovert de bal door een tackle van achteren. Czerw geeft een lange en hoge pass. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Szablewski bokst de bal weg. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 3:0

45e minuut.
Labanič rent richting de bal. Sperlecchi onderschept slim de pass. Sperlecchi geeft een lange en hoge pass. Rojas krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 48%, FFB Sokker Academy 52%.
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 3:1

50e minuut.
Klungelig pakt Vasilić de bal. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki passt de bal met de wreef. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czerw is nu in balbezit. Czerw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 4:1

51e minuut.
Grzyb komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Lukoki rent richting de bal. Vasilić rent richting de bal. Vasilić haalt uit met een fantastische trap. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki rent richting de bal. Lukoki heeft problemen om de bal te vangen. Lukoki draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 5:1

64e minuut.
Strangio verovert de bal door een tackle van achteren. Strangio passt de bal met de wreef. Daukszewicz is nu in balbezit. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Grzyb krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Czerw rent richting de bal. Walęcki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerw raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerw legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 6:1

68e minuut.
Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butulan neemt de hoekschop. Chavarria maakt een snoekduik en kopt de bal. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 7:1

70e minuut.
Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 8:1

71e minuut.
Roarsson komt het veld opgelopen. Tevez komt het veld opgelopen. Labaja komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Strangio rent richting de bal. Labaja onderschept slim de pass. Labaja passt de bal met de wreef. Roarsson is nu in balbezit. Roarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Labaja rent richting de bal. Labaja passt de bal met de wreef. Roarsson rent richting de bal. Roarsson haalt uit met een fantastische trap. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 9:1

79e minuut.
Labaja is nu in balbezit. Labaja passt de bal zonder na te denken. Roarsson is nu in balbezit. Roarsson draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 10:1

80e minuut.
Roarsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sperlecchi. Roarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Labanič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan speelt de bal door. Tevez rent richting de bal. Tevez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Walęcki de bal. Szablewski bokst de bal weg. Roarsson rent richting de bal. Roarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 11:1

82e minuut.
Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz passt de bal zonder na te denken. Tevez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevez haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 12:1

84e minuut.
Walęcki onderschept slim de pass. Walęcki geeft een hoge lob. Labanič speelt de bal door. Klungelig pakt Butulan de bal. Butulan haalt uit met een fantastische trap. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 30%, FFB Sokker Academy 70%.
Bielsa FC - FFB Sokker Academy 13:1