Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Bellota FCB Independiente
Bellota Tactiek 451
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen uitmuntend
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Scazzoso kopt de bal weg. Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - FCB Independiente 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Avella de bal. Ghinazzi begaat een overtreding. Avella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mascarenhas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Giunta heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borzyszkowski zal de hoekschop nemen. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski geeft de bal voor. Del Valle controleert de bal met de borst. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - FCB Independiente 0:2

23e minuut.
Curamil is nu in balbezit. Bousdira verovert de bal door een tackle van achteren. Bousdira passt de bal zonder na te denken. Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen haalt uit met een fantastische trap. Nemer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - FCB Independiente 1:2

24e minuut.
Reichl geeft de bal voor. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Martínez Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Soria met een sublieme pass. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mascarenhas passt de bal met de wreef. Reichl heeft problemen om de bal te vangen. Reichl probeert naar een medespeler te passen. Mascarenhas geeft een hoge lob. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Sforzini bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzyszkowski met de inworp. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso geeft een hoge lob. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Sforzini bokst de bal weg.

35e minuut.
Bodnár verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brisky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Reichl geeft een hoge lob. Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso speelt de bal door. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 64%, FCB Independiente 36%.
Deportivo Bellota - FCB Independiente 1:2

54e minuut.
Giunta kopt de bal weg. Brisky rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borzyszkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - FCB Independiente 1:3

65e minuut.
Avella kopt de bal weg. Martínez Soria rent richting de bal. Martínez Soria passt de bal met de wreef. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Brisky de bal. Reichl is nu in balbezit. Brisky begaat een overtreding. Brisky krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 66%, FCB Independiente 34%.
Deportivo Bellota - FCB Independiente 1:3