Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Independiente Deportivo Bellota
451 Tactiek Bellota
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten average
outstanding Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Martínez Soria rent richting de bal. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria onderschept slim de pass. Martínez Soria geeft een lange en hoge pass. Avella springt en kopt de bal. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Avella heeft problemen om de bal te vangen. Ghinazzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Soria. Martínez Soria krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Scazzoso de bal. Scazzoso geeft een lange en hoge pass. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Massa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria passt de bal zonder na te denken. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Sforzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Borzyszkowski met de inworp. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Magnesio rent richting de bal. Nemer verovert de bal door een tackle van achteren. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mascarenhas geeft de bal voor. Avella probeert de bal met de borst te controleren. Scazzoso speelt de bal door. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 35%, Deportivo Bellota 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB Independiente - Deportivo Bellota 0:0

47e minuut.
Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jusufi neemt de hoekschop. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Deportivo Bellota 1:0

50e minuut.
Jusufi probeert naar een medespeler te passen. Martínez Soria speelt de bal door. Scazzoso speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella schiet op doel. Sforzini bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Giunta de bal. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Giunta zijn tegenspeler op de grond. Giunta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Scazzoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Rojas de bal. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Deportivo Bellota 2:0

61e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Borzyszkowski met de inworp. Scazzoso geeft een hoge lob. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ... Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Deportivo Bellota 3:0

73e minuut.
Ghinazzi passt de bal in één keer door. Suárez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Álvarez passt de bal met de wreef. Jusufi is nu in balbezit. Jusufi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Suárez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Jusufi rent richting de bal. Jusufi met een sublieme pass. Martínez Soria geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Deportivo Bellota 4:0

88e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Martínez Soria met een sublieme pass. Suárez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Álvarez geeft de bal voor. Avella springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 24%, Deportivo Bellota 76%.
FCB Independiente - Deportivo Bellota 4:0