Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos defensores de karin
Normal Tactiek 11111
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


14e minuut.
Garştea is nu in balbezit. Garştea passt de bal zonder na te denken. Kurtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Garştea rent richting de bal. Garştea passt de bal zonder na te denken. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Delmonte de bal onder controle te krijgen. Őry bokst de bal weg.

24e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Pinamico passt de bal met de wreef. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nocioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Őry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bendkowski passt de bal met de wreef. Pinamico heeft problemen om de bal te vangen. Pinamico speelt de bal door. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garştea passt de bal zonder na te denken. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmonte is nu in balbezit. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trastowski rent richting de bal. Őry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trastowski rent richting de bal. Trastowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - defensores de karin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 62%, defensores de karin 38%.
Quilmeños unidos - defensores de karin 0:1

48e minuut.
Predoiu geeft de bal voor. Campagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - defensores de karin 0:2

51e minuut.
Villa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tognato met een snelle inworp. Duluc rent richting de bal. Duluc geeft een hoge lob. Covrig bokst de bal weg.

64e minuut.
Tognato probeert naar een medespeler te passen. Campagno is nu in balbezit. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Trastowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trastowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Altınmeşe kopt de bal weg. Daar is Bendkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendkowski geeft een hoge lob. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. Őry bokst de bal weg.

70e minuut.
Bendkowski passt de bal met de wreef. Pinamico rent richting de bal. Pinamico geeft een hoge lob. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - defensores de karin 0:3

74e minuut.
Trastowski passt de bal in één keer door. Bendkowski geeft een hoge lob. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Campagno speelt de bal door. Garştea met een sublieme pass. Delmonte is nu in balbezit. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Trastowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Usandizaga komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Schützenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Usandizaga onderschept slim de pass. Usandizaga geeft de bal voor. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmonte bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nocioni rent richting de bal. Nocioni passt de bal met de wreef. Campagno verovert de bal door een tackle van achteren. Usandizaga rent richting de bal. Usandizaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 72%, defensores de karin 28%.
Quilmeños unidos - defensores de karin 0:3