Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Quilmeños unidos
11111 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 33.5
excellent Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Sidders heeft problemen om de bal te vangen. Pinamico rent richting de bal. Pinamico speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Sidders passt de bal in één keer door. Duluc is nu in balbezit. Duluc passt de bal met de wreef. Tognato is nu in balbezit. Tognato geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pinamico rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Po. Pinamico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đulbić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delmonte heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pinamico met een sublieme pass. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski probeert naar een medespeler te passen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Żukowski heeft problemen om de bal te vangen. Grillon verovert de bal door een tackle van achteren. Żukowski is nu in balbezit. Żukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Quilmeños unidos 0:1

33e minuut.
Florit met een snelle inworp. Tognato probeert de bal met de borst te controleren. Trastowski speelt de bal door. Daar is Nocioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Őry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bendkowski kan de bal niet met de borst controleren. Bendkowski schiet op doel. Kurtz kopt de bal weg. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kurtz kopt de bal weg. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski geeft een hoge lob. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Altınmeşe speelt de bal door. Pinamico rent richting de bal. Pinamico met een sublieme pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 51%, Quilmeños unidos 49%.
defensores de karin - Quilmeños unidos 0:1

48e minuut.
Makelele speelt de bal door. Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Onega is nu in balbezit. Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico schiet op doel. Őry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico passt de bal zonder na te denken. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Sidders passt de bal in één keer door. Po is nu in balbezit. Po passt de bal zonder na te denken. Tognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Predoiu passt de bal in één keer door. Daar is Nocioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtz rent richting de bal. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Őry niet meer kan verder spelen.

74e minuut.
Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski passt de bal in één keer door. Delmonte is nu in balbezit. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
defensores de karin - Quilmeños unidos 1:1

78e minuut.
Pinamico met de inworp. Bendkowski geeft een hoge lob. Kurtz kopt de bal weg. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Quilmeños unidos 2:1

80e minuut.
Daar is Trastowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schützenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trastowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Makelele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delmonte rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Delmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinamico probeert naar een medespeler te passen. Kurtz rent richting de bal. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Quilmeños unidos 3:1

84e minuut.
Bendkowski passt de bal in één keer door. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico schiet op doel. Kurtz probeert de bal met de borst te controleren. Nocioni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Quilmeños unidos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 39%, Quilmeños unidos 61%.
defensores de karin - Quilmeños unidos 4:1