Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Independiente FFB Sokker Academy
451 Tactiek T10
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten good
outstanding Passen adequate
good Verdedigen very good


6e minuut.
Scazzoso speelt de bal door. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski speelt de bal door. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Reichl met een snelle inworp. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski met een sublieme pass. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mascarenhas kopt de bal weg. Klungelig pakt Avella de bal. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Avella kopt de bal weg. Daar is Falzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Avella de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso speelt de bal door. Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 1:0

40e minuut.
Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso passt de bal in één keer door. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 34%, FFB Sokker Academy 66%.
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 2:0

50e minuut.
Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Martínez Soria speelt de bal door. Scazzoso speelt de bal door. Avella heeft problemen om de bal te vangen. Avella haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 3:0

55e minuut.
Džodić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso met een sublieme pass. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mascarenhas geeft de bal voor. Daar is Strangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ... Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 4:0

74e minuut.
Strangio heeft problemen om de bal te vangen. Strangio probeert naar een medespeler te passen. Ezer is nu in balbezit. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bodnár kopt de bal weg. Suárez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria geeft een hoge lob. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 5:0

83e minuut.
Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria probeert naar een medespeler te passen. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Martínez Soria geeft de bal voor. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Scazzoso is nu in balbezit. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Martínez Soria passt de bal zonder na te denken. Avella is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Soria neemt de hoekschop. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 30%, FFB Sokker Academy 70%.
FCB Independiente - FFB Sokker Academy 5:0