Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy FCB Independiente
T12 Tactiek 451
35% Balbezit 65%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten solid
adequate Passen outstanding
very good Verdedigen good


4e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso schiet op doel. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 0:1

18e minuut.
Borzyszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso passt de bal in één keer door. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Nemer de bal. Cinalli verovert de bal door een tackle van achteren. Cinalli passt de bal zonder na te denken. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 1:2

30e minuut.
Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso speelt de bal door. Daar is Avella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 1:3

32e minuut.
Jusufi speelt de bal door. Klungelig pakt Martínez Soria de bal. Martínez Soria probeert naar een medespeler te passen. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cinalli verovert de bal door een tackle van achteren. Cinalli met een sublieme pass. Sperlecchi is nu in balbezit. Sperlecchi geeft de bal voor. Arriaga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 60%, FCB Independiente 40%.
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 1:3

50e minuut.
Suárez Álvarez geeft de bal voor. Klungelig pakt Ezer de bal. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ... Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 1:4

51e minuut.
Grzyb komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Borzyszkowski de bal. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Avella heeft problemen om de bal te vangen. Avella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jusufi kopt de bal weg. Martínez Soria rent richting de bal. Ezer begaat een overtreding. Martínez Soria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mascarenhas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Suárez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Jusufi is nu in balbezit. Jusufi geeft een lange en hoge pass. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ... Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Rojas onderschept slim de pass. Reichl verovert de bal door een tackle van achteren. Reichl probeert naar een medespeler te passen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb draait met de bal, schiet en ... Bolesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Borzyszkowski de bal. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Jusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufi haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 67%, FCB Independiente 33%.
FFB Sokker Academy - FCB Independiente 1:5