Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielsa FC Deportivo Bellota
javier4 Tactiek Bellota
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 36.4
incredible Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Lukoki kopt de bal weg. Figgini heeft problemen om de bal te vangen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunta verovert de bal door een tackle van achteren. Giunta met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labanič zal de hoekschop nemen. Chavarria springt en kopt de bal. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 1:0

10e minuut.
Figgini onderschept slim de pass. Figgini geeft een hoge lob. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria schiet op doel. Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 2:0

18e minuut.
Labanič speelt de bal door. Figgini heeft problemen om de bal te vangen. Figgini passt de bal in één keer door. Lukoki rent richting de bal. Lukoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Veltman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Massa de bal onder controle te krijgen. Chavarria rent richting de bal. Lukoki rent richting de bal. Lukoki schiet op doel. Sforzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Brajić onderschept slim de pass. Brajić passt de bal zonder na te denken. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 3:0

40e minuut.
Vasilić kopt de bal weg. Daar is Neckel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarria probeert naar een medespeler te passen. Figgini rent richting de bal. Figgini haalt uit met een fantastische trap. Sforzini bokst de bal weg.

41e minuut.
Giunta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Labanič met de inworp. Figgini is nu in balbezit. Figgini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 27%, Deportivo Bellota 73%.
Bielsa FC - Deportivo Bellota 3:0

47e minuut.
Giunta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Labanič met een snelle inworp. Daar is Figgini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figgini geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Brajić probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Del Valle zijn tegenspeler op de grond. Brajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasilić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Figgini krijgt zijn hoofd ertegen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ... Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 4:0

50e minuut.
Vasilić speelt de bal door. Lukoki probeert de bal aan de voet te houden. Del Valle met een sublieme pass. Lukoki controleert de bal met de borst. Lukoki draait met de bal, schiet en ... Sforzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilić met een sublieme pass. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 5:0

58e minuut.
Del Valle geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bousdira stond buitenspel. Labanič neemt vlug de vrije trap. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Veltman geeft de bal voor. Del Valle kopt de bal weg. Figgini heeft problemen om de bal te vangen. Figgini draait met de bal, schiet en ... Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 6:0

66e minuut.
Lukoki is nu in balbezit. Lukoki geeft een lange en hoge pass. Giunta heeft problemen om de bal te vangen. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Figgini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 7:0

67e minuut.
Del Valle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilić met een snelle inworp. Daar is Lukoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukoki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ghinazzi speelt de bal door. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy geeft een lange en hoge pass. Chavarria rent richting de bal. Chavarria schiet op doel. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Brajić is nu in balbezit. Brajić passt de bal met de wreef. Vasilić probeert naar een medespeler te passen. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 8:0

73e minuut.
Vasilić probeert naar een medespeler te passen. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy geeft de bal voor. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria draait met de bal, schiet en ... Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Figgini geeft een hoge lob. Del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 9:0

81e minuut.
Brajić probeert naar een medespeler te passen. Labanič is nu in balbezit. Labanič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lukoki de bal. Lukoki schiet op doel. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Vasilić rent richting de bal. Lukoki rent richting de bal. Lukoki met een sublieme pass. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Deportivo Bellota 10:0

86e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy geeft de bal voor. Lukoki kopt de bal weg. Chavarria rent richting de bal. Chavarria schiet op doel. Sforzini bokst de bal weg.

87e minuut.
Brisky is nu in balbezit. Labanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanič probeert naar een medespeler te passen. Figgini is nu in balbezit. Figgini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 18%, Deportivo Bellota 82%.
Bielsa FC - Deportivo Bellota 10:0