Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Bellota Bielsa FC
Bellota Tactiek javier4
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.3 gemiddelde waardering 53.6
zwak Schieten briljant
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Burnet is nu in balbezit. Figgini onderschept slim de pass. Figgini passt de bal met de wreef. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Giunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czerw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roarsson geeft de bal voor. Sforzini bokst de bal weg.

20e minuut.
Czerw passt de bal in één keer door. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki passt de bal in één keer door. Figgini is nu in balbezit. Figgini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lukoki passt de bal zonder na te denken. Figgini is nu in balbezit. Figgini heeft problemen om de bal te vangen. Figgini draait met de bal, schiet en ... Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:1

35e minuut.
Chavarria geeft een lange en hoge pass. Daar is Giunta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roarsson rent richting de bal. Roarsson haalt uit met een fantastische trap. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:2

43e minuut.
Roarsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rojas de bal onder controle te krijgen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel. Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lukoki met de inworp. Figgini is nu in balbezit. Figgini geeft de bal voor. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 73%, Bielsa FC 27%.
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:2

46e minuut.
Veltman met een sublieme pass. Neckel is nu in balbezit. Lukoki begaat een overtreding. Lukoki krijgt een gele kaart. Neckel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Neckel kan niet meer verder spelen. Magnesio komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chavarria kopt de bal weg. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerw wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Butulan onderschept slim de pass. Butulan geeft een hoge lob. Rojas kopt de bal weg. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Figgini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Roarsson geeft een hoge lob. Del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Figgini rent richting de bal. Figgini draait met de bal, schiet en ... Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson probeert naar een medespeler te passen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria schiet op doel. Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:3

64e minuut.
Burnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanič onderschept slim de pass. Labanič passt de bal zonder na te denken. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:4

66e minuut.
Klungelig pakt Czerw de bal. Czerw speelt de bal door. Giunta rent richting de bal. Roarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Roarsson schiet op doel. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Chavarria is nu in balbezit. Figgini rent richting de bal. Del Valle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Figgini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Figgini kan niet meer verder spelen. Labaja komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chavarria neemt zijn aanloop. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Labanič heeft problemen om de bal te vangen. Labanič passt de bal zonder na te denken. Del Valle is nu in balbezit. Labaja onderschept slim de pass. Labaja schiet op doel. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:5

79e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas geeft een hoge lob. Kjeldsen rent richting de bal. Veltman onderschept slim de pass. Veltman geeft de bal voor. Sforzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Labanič probeert naar een medespeler te passen. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:6

87e minuut.
Labaja is nu in balbezit. Labaja geeft een hoge lob. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ... Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:7

89e minuut.
Roarsson is nu in balbezit. Giunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Roarsson de bal onder controle te krijgen. Roarsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Burnet is nu in balbezit. Lukoki verovert de bal door een tackle van achteren. Lukoki speelt de bal door. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 67%, Bielsa FC 33%.
Deportivo Bellota - Bielsa FC 0:8