Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin C.A. All Boys
11111 Tactiek sokkero1
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 36.4
solid Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Gullotti passt de bal met de wreef. Bauševičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel. Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - C.A. All Boys 1:0

6e minuut.
Bauševičius verovert de bal door een tackle van achteren. Bauševičius geeft de bal voor. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Garştea probeert naar een medespeler te passen. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullotti is nu in balbezit. Pinamico onderschept slim de pass. Pinamico haalt uit met een fantastische trap. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Predoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Miracolo is nu in balbezit. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Bendkowski de bal. Gullotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bendkowski geeft een hoge lob. Nocioni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Altınmeşe speelt de bal door. Usandizaga rent richting de bal. Bauševičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usandizaga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Usandizaga kan niet meer verder spelen. Makelele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 33%, C.A. All Boys 67%.
defensores de karin - C.A. All Boys 1:0

52e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Mina Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Mina Martínez probeert naar een medespeler te passen. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nocioni. Bauševičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hart komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nocioni controleert de bal met de borst. Mina Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nocioni. Nocioni krijgt een gele kaart. Mina Martínez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mina Martínez met een snel genomen vrije trap. Bargdich rent richting de bal. Bargdich speelt de bal door. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Covrig bokst de bal weg. Madgearu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico geeft de bal voor. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 37%, C.A. All Boys 63%.
defensores de karin - C.A. All Boys 1:0