Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys defensores de karin
sokkero1 Tactiek 11111
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Đulbić verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu met een sublieme pass. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Covrig bokst de bal weg.

7e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski speelt de bal door. Daar is Traykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel. Hart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Trastowski geeft een lange en hoge pass. Mina Martínez is nu in balbezit. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - defensores de karin 0:1

24e minuut.
Garştea met een sublieme pass. Daar is Trastowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovachev. Kovachev krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Trastowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Garştea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kričković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico schiet op doel. Hart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - defensores de karin 0:2

32e minuut.
Mina Martínez geeft de bal voor. Altınmeşe met een sublieme pass. Daar is Miracolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Miracolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Hart bokst de bal weg.

37e minuut.
Gullotti met een sublieme pass. Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garştea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 70%, defensores de karin 30%.
C.A. All Boys - defensores de karin 0:2

60e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski passt de bal in één keer door. Miracolo heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Miracolo begaat een overtreding. Nocioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trastowski met een snel genomen vrije trap. Nocioni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Villa onderschept slim de pass. Villa speelt de bal door. Pinamico heeft problemen om de bal te vangen. Pinamico haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 61%, defensores de karin 39%.
C.A. All Boys - defensores de karin 0:2