Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos Cruz del Sur
Normal Tactiek COPA
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Beudoret heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret speelt de bal door. Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałacz geeft een lange en hoge pass. Kerdthet maakt een snoekduik en kopt de bal. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Opałacz is nu in balbezit. Opałacz speelt de bal door. bin Dahlan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kerdthet de bal. Kerdthet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florit raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

8e minuut.
Hodinář met de inworp. Kumiray is nu in balbezit. Po legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kumiray raakt geblesseerd tijdens het duel. Partsikanashvili legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Őry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Partsikanashvili rent richting de bal. Partsikanashvili geeft de bal voor. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurtz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beudoret neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Magnesio rent richting de bal. Magnesio speelt de bal door. Hodinář heeft problemen om de bal te vangen. Hodinář geeft de bal voor. Kerdthet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Schützenberg probeert naar een medespeler te passen. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kerdthet de bal. Kerdthet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Cruz del Sur 0:1

14e minuut.
Delmonte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Partsikanashvili met de inworp. Kumiray rent richting de bal. Kumiray geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tasmasarov probeert naar een medespeler te passen. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret speelt de bal door. Kerdthet kan de bal niet met de borst controleren. Kerdthet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumiray met een sublieme pass. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Cruz del Sur 0:2

39e minuut.
Daar is Beudoret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beudoret geeft een hoge lob. Kurtz probeert de bal met de borst te controleren. Kerdthet rent richting de bal. Kerdthet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 82%, Cruz del Sur 18%.
Quilmeños unidos - Cruz del Sur 0:2

53e minuut.
Partsikanashvili geeft een lange en hoge pass. Kerdthet controleert de bal met de borst. Po rent richting de bal. Kerdthet verovert de bal door een tackle van achteren. Kerdthet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hodinář bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sidders. Hodinář is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayuko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
bin Dahlan speelt de bal door. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret met een sublieme pass. Ayuko is nu in balbezit. Ayuko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kurtz onderschept slim de pass. Beudoret rent richting de bal. Ayuko is nu in balbezit. Beudoret rent richting de bal. Beudoret haalt uit met een fantastische trap. Őry bokst de bal weg. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret schiet op doel. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Magnesio onderschept slim de pass. Po begaat een overtreding. Magnesio raakt geblesseerd tijdens het duel. Hodinář zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beudoret rent richting de bal. Ayuko is nu in balbezit. Ayuko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kumiray passt de bal met de wreef. Ayuko rent richting de bal. Schützenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schützenberg krijgt een gele kaart. Ayuko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mansilla komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Delmonte rent richting de bal. Delmonte geeft de bal voor. Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognato onderschept slim de pass. Tognato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Léo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Opałacz kopt de bal weg. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret speelt de bal door. Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Duluc rent richting de bal. Duluc passt de bal met de wreef. Opałacz heeft problemen om de bal te vangen. Tognato is nu in balbezit. Tognato haalt uit met een fantastische trap. Zardan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Cruz del Sur 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 74%, Cruz del Sur 26%.
Quilmeños unidos - Cruz del Sur 1:2