Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy Cruz del Sur
T12 Tactiek COPA
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daukszewicz is nu in balbezit. Kumiray onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daukszewicz zal de hoekschop nemen. Rojas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 1:0

8e minuut.
Ezer kopt de bal weg. Partsikanashvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sperlecchi. Sperlecchi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ramadani met een sublieme pass. Ezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 1:1

31e minuut.
Tasmasarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trawka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 56%, Cruz del Sur 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 1:1

46e minuut.
Webb komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Strangio met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Daukszewicz speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Zardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 2:1

56e minuut.
Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer begaat een overtreding. Kazlecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Partsikanashvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ... Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Webb maakt een snoekduik en kopt de bal. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ayuko met de inworp. Partsikanashvili heeft problemen om de bal te vangen. Sperlecchi begaat een overtreding. Sperlecchi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Ramadani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kazlecki de bal. Partsikanashvili met een sublieme pass. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ... Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 2:2

85e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal in één keer door. Daar is Daukszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daukszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 3:2

88e minuut.
Trawka geeft de bal voor. Falzone rent richting de bal. Falzone geeft een hoge lob. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 50%, Cruz del Sur 50%.
FFB Sokker Academy - Cruz del Sur 4:2